Image skincare

Ormedic

De producten bevatten een organische mix om de huid te herstellen. De revolutionaire ORMEDIC lijn met de zuiverste biologische ingrediënten zonder het gebruik van chemicaliën, zuren of parabenen. Voor alle huidtypen om deze in balans te brengen, te herstellen en te ondersteunen op natuurlijke wijze. 

 

Clear Cell 

CLEAR CELL is ontwikkeld tegen acne en vette huid problemen. Het zijn zeer effectieve producten om acne tegen te gaan, ontstekingen te verminderen, overmatige talgproductie te remmen en de huid te reinigen.

 

Vital C

VITAL C is speciaal voor de droge, gevoelige, rode, gedehydreerde en rosacea huid. Deze producten bevatten een rijke mix van natuurlijke botanische ingrediënten. Dit zorgt ervoor dat de huid herstelt en verbetert. De VITAL C lijn bevat hoge concentraties antioxidanten voor ultieme bescherming en voeding. 

 

Iluma

De ILUMA lijn bevat een intense formule om donkere plekken en pigmentatie te verminderen. Het zijn speciale producten die oneffenheden, pigmentvlekken en ouderdomsvlekjes tegengaat en de huid weer laat stralen.

 

Ageless

Vermindert fijne lijntjes en rimpels en geeft een jeugdige uitstraling. De uitgebalanceerde AGELESS lijn bevat een mix van AHA'S, nutripeptides, retinols, lightening ingrediënten en antioxidanten. Huidveroudering, zonschade, pigmentvlekken, een doffe teint of vermoeide structuur worden aanzienlijk verbeterd.

 

The Max

Een fantastische formule met planten stamceltechnologie voor maximale correctie, preventie en voeding.

 

O2 lift

 

Prevention +

Is een evolutie in dagcrèmes voor dagelijks gebruik met UVA/UVB zinbescherming. 

 

I Conceal, genezende foundation

Stimuleren genezing van huidproblemen en camoufleren oneffenheden op de huid.

10% korting op aanschaf van producten tijdens een behandeling.


Een cosmetisch merk met medische ingrediënten.